Passend Honderwijs 

Privéles met je jachthond

Persoonlijk, resultaatgericht en vrij van angst en intimidatie. De Honderwijzer helpt jou met jouw vraag, gericht op jouw situatie en doelstellingen.
Maatwerk!

 

Herkenbaar?

Gaat mijn hond ooit luisteren?!

Heeft je staande jachthond soms bananen in zijn oor als hij fietsers ziet? Knaagt je retriever je lievelingsschoenen stuk, maar wil hij niet apporteren? 

Heb je wel eens het gevoel dat jij wordt uitgelaten omdat je Viszla maar blijft trekken aan de lijn? Of dat je Heidewachtel met zijn neus aan de grond geplakt blijft tijdens wandelingen? 

Of vraag je jezelf wel eens af waar je in vredesnaam aan bent begonnen met je jachthond in de puberteit?

 

Je bent niet alleen!

Het opvoeden van een jachthond is soms ingewikkeld wanneer je een maatje wilt die zelfstandig, vrij en zelfverzekerd naast je kan werken én als een vloerkleedje naast je ligt te slapen wanneer je een terrasje pakt. 

Je wilt op een vriendelijke en speelse manier duidelijk zijn naar je jachtvriend. Je wilt zijn taal leren begrijpen en écht samenwerken. Zonder angst, zonder pijn, en met aandacht voor zijn stemming en behoeftes. Toch? 

jachttraining de honderwijzer eibergen-beltrum berkelland clickertraining achterhoek Oost-Gelre

Leer je hond (opnieuw) kennen

Stel je eens voor:

Dat jullie weer fijn samen kunnen werken én wandelen in het bos zonder dat jij op scherp hoeft te staan om de eerstvolgende hond, haas, fietser te signaleren vóór je hond dat doet. 

Dat jullie samen van de natuur kunnen genieten omdat jij weet dat jouw hond terugkomt wanneer je roept. Ook als er een andere hond in beeld komt. Of wanneer er een ree als een verleidelijke Bambi over het pad springt… 

Dat jullie blind op elkaar kunnen vertrouwen in iedere situatie. Zonder angst, pijn of stemverheffing. 

Zo gaan we het doen

Ik kom je helpen!

In een privétraject is alle aandacht voor jullie als team (-in wording).

Je krijgt veel kennis over het brein van honden en hun communicatie; Je hond geeft met zijn lichaamstaal signalen af: vanuit emotie en soms vanuit pijn. Ik leer je het onderscheid te maken en ernaar te handelen. 

Het welzijn van jouw jachthond staat centraal in de training. We werken zonder enige vorm van pijn of intimidatie en doen uitdagende en speelse oefeningen die we stapsgewijs aanbieden. 

Na onze ‘live’ training begeleid ik jullie door feedback te geven op de filmpjes die je me van het huiswerk stuurt. (huiswerk?! – Ja Honderwijzer hè?!)

De sleutel van succes zit in de details van kleine, succesvolle stapjes en een goede opbouw die past bij jullie situatie, jullie ambitie en jullie mogelijkheden. 

Alles op een welzijnsgerichte, angstvrije wijze die recht doet aan je beste vriend en jezelf. 

 

deze blije hondenbaasjes volgden ook privéles:

praktisch:

Hoe het werkt, voor wie het werkt:

privéles aan huis - Achterhoek - Eibergen -jachttraining

privéles bij jou

leren waar je woont of werkt
187,50 per 3 lessen
  • gratis kennismaking
  • trainingsplan op maat
  • ondersteuning via app, mail of telefoon

privéles bij mij

werken aan de weerkampsweg
165,- per 3 lessen
  • gratis kennismaking
  • trainingsplan op maat
  • ondersteuning via app, mail of telefoon