training terwijl je werkt

Professionele training èn dagopvang. Jouw jachthond wordt door mij getraind zodat jullie samen kunnen genieten van andere leuke dingen van het leven. 

interne training

wanneer tijd je door de vingers glijdt

  • je jachthond heeft meer uitdaging nodig dan jij haar kunt bieden in jouw woonomgeving
  • sta je eindelijk op nummer 1 van de puppenwachtlijst; krijg je net die prachtpromotie aangeboden; 50 uur per week werken en net een jachtpup in huis… hoe dan?!
  •  je bent lichamelijk niet in staat om uitdagende trainingen te doen met je jachthond
  • je hebt grote ambities met je werklijn jachthond, maar simpelweg geen tijd om alles goed te trainen
  • een trainingsplan heb je, maar hoe pas je het toe? Welke oefeningen passen bij jouw hond?
  • je loopt vast in de training van je hond en nu is hij voor zichzelf begonnen met jagen
jachttraining de honderwijzer clicker eibergen berkelland de achterhoek oost Gelre

neem dan dit op in je planning:

De Honderwijzer onderwijst

In een intern traject is alle aandacht voor de training en ontwikkeling van jouw hond. Ik leid jouw jachthond op tot het door jou gewenste niveau of op het door jouw gewenste onderdeel. Ik kan bijvoorbeeld de basisvaardigheden en gehoorzaamheid aanleren, zodat jij in korte tijd door kunt naar het echte jachtwerk, of naar de wedstrijden. Ik maak je hond klaar om te doen waar hij voor gemaakt is: samenwerken in het veld en thuis.

Je hond wordt 3 keer per week door mij getraind; jij brengt- en haalt je hond naar mijn prachtige trainingslocatie bij mij thuis, en ik train jouw hond in een afwisselende en landelijke omgeving. Je hond verblijft in een schoon en veilig binnen- en buitenkennel, maakt kennis met mijn eigen honden en gezin, en wordt ondertussen getraind en uitgelaten. De Honderwijzer als liefdevolle nanny voor jouw hond. 

Ik maak in overleg met jou een trainingsplan op maat; je weet precies wát ik in welke week ga trainen en hoe je dat het best implementeert in het dagelijks leven.  Één keer per maand hebben we een gezamenlijke training waarin ik je laat zien hoe ver we zijn en wat jij aan huiswerk te doen hebt. 

Een exclusief trainingsprogramma voor jou, je hond en jullie ambities. 

de details

wat je krijgt van De Honderwijzer

prijs op aanvraag